Gå till innehåll

Boka tid

 

Dermapen 4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.
 
 
 
 

 

Före och efter 3 st Dermapen behandlingar samt kemisk peeling.
Huden fortsätter att läka och förnya sig upp till mer än 12 månader efter avslutad kur.
Rekommenderad behandlings intervall för acneärr är oftast var 6e vecka. Antal behandlingar, 3-8 behandlingar beroende på hud.

 

 

Dermapen4 microneedling hela ansiktet 60 min  2 095 kr
DermapenTM är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen.

Dermapen rekommenderas för behandling av:
Åldrad och spänstfattig hud
Fina linjer och rynkor
Röklinjer runt munnen
Huduppstramning- och föryngring
Stora porer
Pigmenteringar
Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador)
Hudbristningar
Dermapen4 microneedling hela ansiktet - Kurkort 3 ggr 60 min 6 000 kr
 
Dermapen4 microneedling ansikte & hals 90 minuter 90 min 2 500 kr
 
Dermapen4 microneedling ansikte, hals & dekolletage 90 min 3 200 kr
 
Dermapen4 microneedling acne ärr kinder 60 min 1 400 kr
 
Dermapen4 partibehandling ett område 60 min 1 400 kr

Ögon, mun, händer, kinder.

Tillval till Dermapen: Uber PRO peel / Dermaceutic Milkpeel 15 min 500 kr
 
Konsultation Dermapen (ny kund) 15 min Kostnadsfri